Route & Contact

Openingstijden:
Diner: dinsdag tot en met zaterdag geopend voor diner vanaf 17:30 uur
Gesloten: Zondag en maandag
Lunch alleen op reservering (minimaal één dag van te voren) van woensdag 12:30 uur tot en met 14:30 uur

Parkeren:
In de binnenstad is het betaald parkeren tot 22 uur. (€1,00 per 24 minuten) Daarom adviseren wij u om te parkeren in een van de parkeergarages die het centrum van Deventer rijk is.

- Centrumgarage. Zij rekenen na 19:00 uur € 0,50 per uur (koopavond uitgezonderd en € 1,00 per 40 minuten voor 19:00 uur). Het is 250 meter lopen naar Boas, bij de uitgang van de garage linksaf, rechtdoor lopen (kleine doorsteek), rechts de Keizerstraat op, direct links de Walstraat in, na 100 meter ziet u ons restaurant aan uw rechterhand.

- Parkeergarage Wilhelminibrug. Zij rekenen €1,60 per uur met een max. van €10,- per dag. Als u de parkeergarage uitloopt steekt u het zebrapad over en loopt links om het restaurant heen de Zandpoort in. Vervolgens kunt u in een rechte lijn ons restaurant bereiken. De Zandpoort gaat over in de Brink, waar u bij de fontein rechts aanhoudt, maar wel rechtdoor blijft gaat. De Brink is nu overgegaan in de Golstraat en u vindt ons restaurant aan het eind van deze straat links.

- QPark De Boreel. Zij rekenen €1,- per 29 minuten met een max. van €8,- per dag. Het Qpark bevind zich onder het boreelplein en met de trap of lift loopt u er aan de bovenkant uit. Hier gaat u rechts, loopt de trap af (rolstoelpad is er ook), steekt over en loopt rechtdoor het Waltorenpad. Dit straatje komt uit in de Walstraat waar u rechts afslaat. Na ongeveer een minuut ziet u ons restaurant links liggen.

Afzetten:
Wilt u iemand voor de deur afzetten? Dit is helaas in de Golstraat en Walstraat niet mogelijk (het zijn winkelstraten met een verbod om met een auto in te rijden). U kunt wel tot voor de oude Synagoog komen - Golstraat en dan is het 20 meter lopen tot Boas.

Contactgegevens