Route & Contact

Openingstijden:
Diner: dinsdag tot en met zaterdag geopend voor diner vanaf 17:30 uur
Lunch: woensdag tot en met zaterdag van 12:30 uur tot en met 14:30 uur
Gesloten: Zondag en maandag

Parkeren:
In de binnenstad is het betaald parkeren tot 22 uur. (€1,00 per 24 minuten) Daarom adviseren wij u om te parkeren in een van de parkeergarages die het centrum van Deventer rijk is.

- Centrumgarage. Zij rekenen na 19:00 uur € 0,50 per uur (koopavond uitgezonderd en € 1,00 per 40 minuten voor 19:00 uur). Het is 250 meter lopen naar Boas, bij de uitgang van de garage linksaf, rechtdoor lopen (kleine doorsteek), rechts de Keizerstraat op, direct links de Walstraat in, na 100 meter ziet u ons restaurant aan uw rechterhand.

- Parkeergarage Wilhelminibrug. Zij rekenen €1,60 per uur met een max. van €10,- per dag. Als u de parkeergarage uitloopt steekt u het zebrapad over en loopt links om het restaurant heen de Zandpoort in. Vervolgens kunt u in een rechte lijn ons restaurant bereiken. De Zandpoort gaat over in de Brink, waar u bij de fontein rechts aanhoudt, maar wel rechtdoor blijft gaat. De Brink is nu overgegaan in de Golstraat en u vindt ons restaurant aan het eind van deze straat links.

- QPark De Boreel. Zij rekenen €1,- per 29 minuten met een max. van €8,- per dag. Het Qpark bevind zich onder het boreelplein en met de trap of lift loopt u er aan de bovenkant uit. Hier gaat u rechts, loopt de trap af (rolstoelpad is er ook), steekt over en loopt rechtdoor het Waltorenpad. Dit straatje komt uit in de Walstraat waar u rechts afslaat. Na ongeveer een minuut ziet u ons restaurant links liggen.

Afzetten:
Wilt u iemand voor de deur afzetten? Geen probleem. U dient er echter wel rekening mee te houden dat dit pas na 18.00 uur en op donderdagavond na 21.00 uur mag. Voor deze tijden heeft u een ontheffing nodig. 

Contactgegevens