Kerst

Boas geopend op 23, 24 & 25 December

Ook dit jaar is Boas met kerst geopend. Sterker nog; we verlengen de kerstdagen dit jaar met een dag! Op zaterdagavond, kerstavond en eerste kerstdag serveren wij weer een prachtig zeven gangen kerst menu met uiteraard onze plateau de fruits de mer als voorgerecht.

Het kerstmenu 2017 moet wij nog bepalen. Ter indicatie ziet u hieronder het menu van 2016.

Amuse
Terrine van eendenlever volgens het klassieke recept van Paul Bocuse

Fruits de mer
Kreeft, oesters en zeevruchten

Consommé de gibier
Wildbouillon met crème van Madeira

Coupe Colonel
Sorbet van citroen met Vodka

Ris de veau
In jus de veau geglaceerde kalfszwezerik

Lièvre
Gebakken hazenrug met rode bieten, stoofpeertje en cranberry jus

Dessert de Noël
Enkele klassieke Franse desserts

Ons 7-gangen kerstmenu kost €85,- per persoon. Indien gewenst schenken wij daarbij een wijnarrangement à €35,- per persoon. Reserveren? Neem dan contact met ons op.

T: 0570-619508
E: info@restaurantboas.nl